Hulp voor particuliere verhuurders bij isolatie woningen

Bent u particuliere verhuurder in gemeente De Bilt? Dan heeft u de kans om uw huurwoningen te verduurzamen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Ontdek nu de beschikbare subsidie- en financieringsmogelijkheden om uw verduurzamingsprojecten te ondersteunen. U kunt terecht bij het nieuwe Steunpunt Verduurzaming voor Particuliere Verhuurders voor meer informatie en vragen die voor uw specifieke situatie gelden.

Hierom is het handig en verstandig om snel te starten met verduurzamen:

Voor panden met een slecht energielabel mag u straks minder huur rekenen

Verhuurt u een of meerdere woningen als particuliere verhuurder? Dan heeft u misschien al gehoord dat het energielabel van huurwoningen vanaf 2024 van invloed is op de hoogte van het verhuurbedrag. Hoe slechter het energielabel is, hoe minder huur u mag vragen. Vanaf 2029 mag u geen woningen meer verhuren met slechte labels (E, F en G). Begin daarom snel met het verduurzamen van uw huurwoningen.

Begin vandaag nog met het verduurzamen van uw huurwoningen

Het verduurzamen van uw woningen zorgt voor een lagere energierekening, meer comfort en een gezonder binnenklimaat. U levert een belangrijke bijdrage aan het behalen van de klimaatdoelen.

Start dus vandaag al met het energiezuinig maken van uw huurwoningen. Dan zijn uw woningen straks klaar voor de toekomst. De energierekening wordt lager en uw huurders wonen met meer comfort.

Meer weten?

Specifieke vragen over het verduurzamen van uw huurpand(en)? Advies over de subsidieregelingen die specifiek voor verhuurders bestaan? Of zoekt u een gecertificeerd energieadviseur? U kunt nu terecht bij het nieuwe Steunpunt Verduurzaming voor Particuliere Verhuurders van de Provincie Utrecht.