Behandelcentrum Wier (Fivoor) op bedrijvenpark Berg en Bosch

Behandelcentrum Wier (onderdeel van Fivoor) opent 18 januari 2022 een vestiging van hun open kliniek op het Berg en Bosch terrein. Wier is een behandelcentrum van de zorginstelling waar zij cliënten behandelen met een licht verstandelijke beperking die intensieve behandeling nodig hebben. 

Als gemeente begrijpen we heel goed dat de komst van het behandelcentrum Wier vragen en zorgen met zich meebrengen. Sommige inwoners ervaren gevoelens van onveiligheid en hebben veel praktische vragen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de nieuwsberichten en binnenkort ook veelgestelde vragen.

Burgemeester Potters over onrust komst Wier

De komst van het behandelcentrum van Wier op het Berg en Bosch terrein zorgt bij sommige van onze inwoners voor onrust en zorgen. Burgemeester Potters betreurt deze onrust en roept bewoners op zich vooral goed te laten informeren via bijv. de kennismakingsbijeenkomst. Kijk en luister naar zijn videoboodschap.

Nieuwsberichten

Veelgestelde vragen

Er leven veel vragen over de komst van het behandelcentrum Wier. Er zijn bijvoorbeeld veel vragen of er zedendelinquenten komen. Nee, er komen geen zedendelinquenten in de open kliniek. 

Kijk voor inhoudelijke vragen en antwoorden over de kliniek vooral op de webpagina van Fivoor.